OntwikkelAcademie

OntwikkelAcademie

Hoe vind ik de baan die bij me past. Boekrecensie door Adriaan Verkerk

Hoe vind ik de baan die bij me past – Otteline Asselbergs

Hoe vind ik de baan die bij me past – door Otteline Asselbergs
Boekrecensie door Adriaan Verkerk

Ben je op zoek naar werk en heb je nog weinig werkervaring? Dan is dit boek geschikt voor jou! Het is een basisboekje dat goed bij je past als je op zoek bent naar wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Het boek bespreekt niet alleen die drie vragen, maar gaat ook in op de stappen rondom solliciteren.

Hoe vind ik de baan die bij me past boekrecensie Adriaan VerkerkPluspunten:

  • Het boek heeft een duidelijke doelgroep: de focus ligt op Young Professionals
  • Het is een alomvattend boek, maar toch dun
  • Er worden casussen van andere Young Professionals behandeld

Aandachtspunten:

  • Je hebt een apart notitieboekje nodig voor de opdrachten uit dit boek. Het boek is daarmee iets minder gebruiksvriendelijk dan ‘Gezocht: een baan die bij me past!’
  • Sommige andere loopbaanboeken zijn diepgaander
  • Dit boek is alleen te bestellen via de website van Young People Coaching.

 

Overige loopbaanboeken

Benieuwd naar andere boeken die je ook kunnen helpen met je loopbaanzoektocht? In onze bibliotheek vind je recensies van diverse loopbaanboeken en presenteren we onze top-3 (voor banenzoekers met en zonder werkervaring). Veel leesplezier!