OntwikkelAcademie

OntwikkelAcademie

Hoera: de OntwikkelAcademie bestaat twee jaar

Hoera!

De OntwikkelAcademie bestaat drie jaar! In januari 2016 zijn we begonnen met het handen en voeten geven aan onze passie voor persoonlijke ontwikkeling en bezieling. De afgelopen twee jaren hebben we veel gedaan, veel gelezen en veel geleerd, wat we zeker meenemen naar ons derde jaar.

We beginnen 2019 in ieder geval goed met veel nieuwe coachingsaanvragen èn een compleet nieuwe website, logo en huisstijl. We willen onze designer Eline van’t Ende enorm bedanken voor haar creatieve ideeën en enorme inzet! We zijn dankbaar voor het afgelopen jaar en zitten vol nieuwe ideeën voor 2019; we blijven ontwikkelen!

Ontmoeting

Een van onze ideeën is om meer ruimte geven aan ons verlangen om ontmoeting en verbinding tussen Young Professionals te creëren. We geloven namelijk sterk dat Young Professionals elkaar kunnen inspireren en bemoedigen in hun zoektocht naar bezieling en een baan die bij hen past. We organiseren maandelijks loopbaantrainingen, waarbij Young Professionals in een kleine groep aan de slag gaan met hun loopbaanvraag. Daarnaast willen we ook andere events gaan organiseren. Vind je het leuk om hierover mee te denken, laat het ons weten!

Hier werk ik graag aan mee >

Hartelijke groet,

Het team van de OntwikkelAcademie